M.Naji:
باسلام و درود
در آپارتمان ما مستاجری وجود دارد که مقید نبوده و ضمن خودداری از پرداخت شارژ ضیافتهای شبانه ایشان که تا پاسی از شب ادامه دارد منجر به سلب آسایس شده است.
بعد از تذکرات حضوری و عدم...

M.Naji: باسلام و درود در آپارتمان ما مستاجری وجود دارد که مقید نبوده و ضمن خودداری از پرداخت شارژ ضیافتهای شبانه ایشان که تا پاسی از شب ادامه دارد منجر به سلب آسایس شده است. بعد از تذکرات حضوری و عدم توجه ایشان یکبار با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتم و آمدند و نذکر دادند ولی بعد از مدتی از سر گرفته شد. میخواستم راهنمایی بفرمایید چطور میتوانم با ایشان برخورد کنم. ممنونم

6 سال پیش
1 پاسخ 0 نظر 168 بازدید
نوشتن نظر ثبت سوال



سعید نجات زادگان
سعید نجات زادگان

وکیل پایه یک دادگستری



با سلام و احترام، در چنین مواردی راه پیشنهادی اصلی، مدارا و گفتگو و سازش است، چون ابزارهای قانونی جدی برای حل مشکل وجود ندارد.
با این حال، اگر واقعا راهی برای گفتگو و سازش باز نیست، در مورد پرداخت حق شارژ، وفق ماده 10 قانون تملک آپارتمان‌ها عمل می شود:
"در صورت امتناع مالک یا استفاده کننده از پرداخت سهم خود از هزینه های مشترک از طرف مدیر یا هیئت مدیران وسیله اظهارنامه با ذکر مبلغ بدهی و صورت ریز آن مطالبه میشود .
هر گاه مالک یا استفاده کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران میتوانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ ـ تهویه مطبوع ـ آب گرم ـ برق ـ گاز و غیره باو خودداری کنند و در صورتیکه مالک و یا استفاده کننده همچنان اقدام به تصفیه حساب ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد . عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف میباشند که بمحض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فوراً اقدام نمایند ."
بعلاوه، در مورد آزار و اذیت و مزاحمت‌های جدی همسایگان، شکایت کیفری در دادسرا به اتهام‌هایی از جمله مزاحمت از حق یا آلودگی صوتی می‌تواند راهگشا باشد. موفق باشید.

1397-12-12 12:19:15
درخواست مشاوره تلفنی مشاهده رزومه وکیل عقد قرارداد هوشمند

پاسخ به نظر

سوالات مشابه
loading...