اگر با کارگری از بدو استخدام 3 قرارداد یک ماهه کتبی بسته شود و ماه چهارم و پنجم قرارداد کتبی نباشد، آیا کارگر میتواند ادعای دائمی بودن کند؟
وکلای متخصص کسبوکار آماده مشاوره تلفنی
مشاهده همه وکلای دادفرستان
سعید نجات زادگان
وکیل پایه یک دادگستری
مشهد
مشاوره: 325,000 تومان
ستاره ایوبی
وکیل پایه یک دادگستری
تهران
مشاوره: 325,000 تومان
مشاوره تخصصی با وکیل کسبوکار
گفتگوی مستقیم با وکیل پایه یک، بررسی مدارک و دریافت راهکار قانونی پرونده شما
دریافت مشاوره تلفنی با وکیل کسبوکارثبت پرونده و دریافت پیشنهاد از ۳ وکیل
با پشتیبانی پرداخت امن دادپرداز (نگهداری حقالوکاله در حساب امانی تا انجام تعهدات قراردادی)
ثبت رایگان پرونده در دادپرداز
پرسشهای حقوقی مرتبط و مشابه
بنده از 91 تا اسفنده 93 پیش یک پیمانکار مشغول بکار بودم چون کار عمرانی بود وخطرات زیا...
پاسخ داده شده توسط وکیل
995 بازدید
با درود خسته نباشید آیا پس از صدور رای و شکستن آن در دیوان عدالت اداری و به جریان افت...
پاسخ داده شده توسط وکیل
632 بازدید
چرا وکلا به منشی که لیسانسه کارشو مرتب انجام میده روابط عمومی و اخلاق با موکلا رو رعا...
پاسخ داده شده توسط وکیل
423 بازدید
من مدت ۲۸ روز توی یک شرکت کار کردم کل کارشون یک همایش بود و به من گفتند ما ۳ ماه کار...
پاسخ داده شده توسط وکیل
466 بازدید
میگم سایت کیوان گلد زیر نظر اتحادیه طلا فروشی هست یانه سایت معتبری هست یا نه
پاسخ داده شده توسط وکیل
1184 بازدید
وقت بخیر میخواستم بپرسم معافیت سربازی از طریق اثبات هوموسکسوال بودن ایا محدودیتی برای...
پاسخ داده شده توسط وکیل
412 بازدید
وقت بخیر من با کسی صحبت کردم مشغول به کار بشم ولی با امروز و فردا کردن ۴ ماه گذشته ال...
پاسخ داده شده توسط وکیل
309 بازدید
بنده مدت 9 سال در ی شرکت به عنوان اپراتوربتن و قالب زن مشغول بودم ولی شرکت در لیست بی...
پاسخ داده شده توسط وکیل
296 بازدید
سلام و درود. اگر کاری که به آن اشتغال دارید از نوع کارهایی باشد که ماهیت مستمر دارد، بنظر میرسد با توجه به تبصره 2 ماده 7 قانون کار، رابطه کاری شما از نوع کار دائم تلقی شود. توجه شما را به مواد و تبصرههای زیر از قانون کار جلب میکنم:
«ماده 7- قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد.
تبصره 2- در کارهایی که طبیعت آنها جنبه مستمر دارد ، در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود، قرارداد دایمی تلقی می شود.»