کسب‌ و کار 8 سال پیش 1 پاسخ 0 نظر 389 بازدید

من قصد دارم نیرویی را به شکل پاره وقت به کار بگیرم. آیا بر عهده من است که حق بیمه او را پرداخت کنم؟ اگر بله، به چه میزان؟

سعید نجات زادگان
پاسخ تایید شده توسط وکیل رسمی دادگستری 1397-11-03 15:47:02

سعید نجات زادگان (وکیل پایه یک دادگستری)

این پاسخ توسط وکیل دادگستری بررسی و انطباق آن با قوانین جاری، آرای وحدت رویه و موازین قضایی تایید گردیده است.

سعید نجات زادگان
سعید نجات زادگان وکیل پایه یک دادگستری
1397-11-03 15:47:02

با سلام، پرداخت حق بیمه در تمام انواع قراردادهای کار الزامیست. قراردادهای ساعتی و پاره‌وقت نیز مشمول قانون کار تلقی می‌شوند و بر اساس ماده ۱۴۸ قانون کار، مشمول مقررات تامین‌اجتماعی نیز قرار خواهند داشت. در مشاغل ساعتی و پاره‌وقت برای هر ۸ ساعت کار باید یک روز حق‌بیمه منظور و به‌حساب سازمان پرداخت شود.
طبق مواد ۲۸، ۳۲، ۳۹ و ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی و آیین نامه اجرایی ماده ۳۹ آن قانون، تمامی کارفرمایانی که کارگر یا کارمند مشمول قانون تامین اجتماعی در استخدام یا در اختیار دارند، صرفنظر از نوع قرارداد کار و ترتیب استخدام و نحوه پرداخت مزد یا حقوق، موظفند صورت مزد و حقوق، فوق العاده شغل و مزایای کارکنان خود را که باید از طرف کارفرما امضاء گردد، در موعد مقرر به واحدهای مربوطه سازمان ارسال کنند.
طبق مواد ۳۲ و۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، حق بیمه می بایست به مأخذ کل درآمد ماهانه آنها احتساب و دریافت شود و این حق بیمه در هیچ مورد نباید از حق بیمه ای که به حداقل مزد کارگر عادی تعلق می گیرد، کمتر باشد و بر همان اساس تعهدات پرداختی نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

مشاوره تخصصی با وکیل کسب‌وکار

گفتگوی مستقیم با وکیل پایه یک، بررسی مدارک و دریافت راهکار قانونی پرونده شما

دریافت مشاوره تلفنی با وکیل کسب‌وکار

ثبت پرونده و دریافت پیشنهاد از ۳ وکیل

با پشتیبانی پرداخت امن دادپرداز (نگهداری حق‌الوکاله در حساب امانی تا انجام تعهدات قراردادی)

ثبت رایگان پرونده در دادپرداز
پرسش‌های حقوقی مرتبط و مشابه
نیاز به گفتگوی فوری با وکیل کسب‌وکار دارید؟
مشاوره تلفنی با وکیل پایه یک — ۳۲۵,۰۰۰ تومان
مشاوره تلفنی با وکیل
loading...