اگر شوهری برای همسرش سرویس طلا خریده باشه.آیه میتواند این سرویس طلارو مطالبه کنه؟
وکلای متخصص خانواده آماده مشاوره تلفنی
مشاهده همه وکلای دادفرستان
بیتا اخوان مدرس
وکیل پایه یک دادگستری
کهریزک
مشاوره: 325,000 تومان
احمد نورانی
وکیل پایه یک دادگستری
آبادان
مشاوره: 325,000 تومان
مشاوره تخصصی با وکیل خانواده
گفتگوی مستقیم با وکیل پایه یک، بررسی مدارک و دریافت راهکار قانونی پرونده شما
دریافت مشاوره تلفنی با وکیل خانوادهثبت پرونده و دریافت پیشنهاد از ۳ وکیل
با پشتیبانی پرداخت امن دادپرداز (نگهداری حقالوکاله در حساب امانی تا انجام تعهدات قراردادی)
ثبت رایگان پرونده در دادپرداز
پرسشهای حقوقی مرتبط و مشابه
برا من یه ابلاغیه اومده که نوشته شده ابلاغ اخطاریه احزاریع حضور در جلسه رسیدگی برای ش...
پاسخ داده شده توسط وکیل
1011 بازدید
من و همسرم اختلافی بین مون پیش اومد و رفتم ازش الزام به تمکین گرفتم جلسه اول دادگاه...
پاسخ داده شده توسط وکیل
963 بازدید
ببخشید زن ناشزه بعد از ۴ یا ۵ سال میتواند از طریق حکم دادگاه طلاق بگیرد باید حتما مهر...
پاسخ داده شده توسط وکیل
718 بازدید
بنده با زنم مشکل پیدا کردیم و ایشون اوایل اردیبهشت از بنده شکایت ضرب و جرح انجام داد...
پاسخ داده شده توسط وکیل
762 بازدید
میشه بگین مردی که همش تو فضای مجازی به بقیه پیام میده و مواد مصرف میکنه باید چیکار کر...
پاسخ داده شده توسط وکیل
649 بازدید
دادخواست طلاق یکطرفه از طرف زوجه
پاسخ داده شده توسط وکیل
529 بازدید
مهریه من ۱۴ سکه است هزینه باطل کردن تمبر آن و دادرسی آن چقدر می شود
پاسخ داده شده توسط وکیل
828 بازدید
درسامانه ثنادرروندپرونده من نوشته دستورقضایی مبنی برارسال پرونده به مرجع تجدیدنظرارسا...
پاسخ داده شده توسط وکیل
447 بازدید
اگر ایشان سرویس طلا را به شما هدیه داده باشد، میتواند در صورتی که عین سرویس طلا نزد شما موجود باشد آن را از شما پس بگیرد. قانون مدنی در این زمینه میگوید:
«ماده 803 - بعد از قبض نیز واهب میتواند با بقاء عین موهوبه از هبه رجوع کند مگر در موارد ذیل :
1 ) در صورتیکه متهب پدر یا مادر یا اولاد واهب باشد .
2 ) در صورتیکه هبه معوض بوده و عوض هم داده شده باشد .
3 ) در صورتیکه عین موهوبه از ملکیت متهب خارج شده یا متعلق حق غیر واقع شود خواه قهراً مثل اینکه عین موهوبه برهن داده شود .
4 ) در صورتیکه در عین موهوبه تغییری حاصل شود .»
اگر فاکتور سرویس طلا به نام شما باشد، ایشان باید ابتدا اثبات کند که آن را به شما بخشیده است و سپس آن را پس بگیرد، اما اگر فاکتور طلا به نام خود ایشان باشد، شرایط آسانتری برای پس گرفتن آن وجود دارد.
ضمنا اگر اثبات شود که در ازای سرویس طلا چیزی دریافت کرده است، ولو اینکه آن چیز کم باشد، حق پس گرفتن آن را نخواهد داشت. موفق باشید.