12سال پیش منزلی خریداری به نام زوجه زدم امتیاز خرید مسکن مهر را هم به نام ایشان زدم الان در جلسه نفقه زوجه شرایط گذاشتن که باید خانه جدید و وسایل جدید اجاره کنم با توجه به اینکه اینحانب هنوز در حال پرداخت اقساط منزل میباشم وکارمند هستم و دوفرزند دارم این شرایط برایم مقدور نیست ایا به پرداخت فقه محکوم میشم ایشان اعلام داشتند که متزل خریداری شده با پول بنده متعلق به خودش است وقصد اجاره دادن ان را دارد
5 سال پیش
1 پاسخ
0 نظر
226 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
نظر به ماده 1107قانون مدنی،پرداخت نفقه تکلیف زوج بوده و حتی در صورت تمکن و ملائت زوجه،مرد ملزم به پرداخت نفقه متناسب با جایگاه،شان و مزلت زن و خانواده وی می باشد.
اگرچه در دعوای نفقه،علی الاصول اعسار و عدم تمکن مالی مرد،تاثیری در پرداخت نفقه ندارد اما معمولا رویه دادگاه ها بر این است که که در تعیین میزان نفقه،اوضاع مالی زوج را نیز در نظر می گیرند؛لذا از جهت نوع و میزان نفقه وضعیت شغل،درآمد و...شما نیز در نظر گرفته می شود.
پیشنهاد می شود در برابر دعوای نفقه زوجه محترم،دعوای تمکین مطرح نموده و تمامی مدارک،مستندات و شواهد خود را مبنی بر خرید مسکن برای زوجه و انتقال به نام ایشان به همراه دفترچه اقساط به دادگاه تحویل نمایید تا حسن نیتتان در پرداخت نفقه برای دادگاه محرز گردد.
در باب بند آخر،مبنی بر اجاره دادن منزل،طبق ماده22قانون ثبت،ایشان مالک تلقی گردیده و حق هر نوع تصرف مشروع در آن را دارا می باشد.لذا در این بند،پیشنهاد میشود پرداخت اقساط باقی مانده را متوقف نموده و به مالکیت ایشان استناد نمایید تا به عنوان مالک،خود،مسوول پرداخت مابقی اقساط و تتمیم مالکیت باشند.به نظر میرسد با اقامه دعوای تمکین و عدم پرداخت اقساط،نتیجه مطلوب حاصل گردد.
موفق باشید.