زوجه مهریه اش را اجرا میگذارد ولی زوج در هیچ یک از وقت رسیدگیها شرکت نمیکند وحکم مهریه قطعی میشود وبه اجرای احکام میرود وزوجه اعلام میدارد زوج مالی ندارد زوج به رای اعتراض زده پرونده را وارد شعبه میکند ودر پرونده ای دیگر اعسار میزند زوج چیزی به نام خودش نیست ولی از خانواده فقیری هم نیست هر چیزی را که خریده به اسم پدرش زده اگر مهریه را قسط بندی کنند راحت میتواند پرداخت کند ودیگر طلاق ندهد زوجه باید چکار کند تا به حقوقش برسد
5 سال پیش
1 پاسخ
0 نظر
169 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
نظر به اقوال شما مبنی بر قطعیت رای و ارسال آن به واحد اجرای احکام،احتمال قوی،واخواهی زوج از رای،به دلیل صدور حکم غیابی است.
در باب بند دوم سوال،رسیدگی به درخواست وصول مهریه،قریب به اکثر موارد همراه با دعوای اعسار وتقسیط مهریه با توجه به تمکن مالی زوج است.
در باب بند سوم،حق طلاق با مرد است و علی الاصول رضایت زن،تاثیر بالفعلی در وقوع آن ندارد؛لکن مواردی مثل شرط تنصیف اموال، مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و نحله که از حقوق مالی زوجه است،به عنوان یک مانع در برابر طلاق از ناحیه زوج عمل می کند و دست کم باعث طولانی شدن روند آن می گردد.
موفق باشید.