سلام در صورتی که اموال زوج در خارج از کشور باشه حکم پرداخت مهریه به چه صورت خواهد بود ؟
در واقعه  چطور می شه طلب مهریه کرد؟
 همچنین شرط تنصیف در تمامی عقدنامه ها هست ؟یا با توافق طرفین اضافه میشه؟
ممن...

سلام در صورتی که اموال زوج در خارج از کشور باشه حکم پرداخت مهریه به چه صورت خواهد بود ؟ در واقعه چطور می شه طلب مهریه کرد؟ همچنین شرط تنصیف در تمامی عقدنامه ها هست ؟یا با توافق طرفین اضافه میشه؟ ممنون میشم جواب بدین

5 سال پیش
0 پاسخ 2 نظر 1260 بازدید
نوشتن نظر ثبت سوال





با سلام؛
۱- اموال زوج در خارج از کشور، قابل توقیف و بازداشت نمی باشند و فقط زمانیکه زوج دعوی اعسار از پرداخت مهریه رو مطرح کنه، زوجه می تونه از باب دفاع و در جهت رد اعسار نامبرده، به مالدار بودن ایشون در خارج از کشور، استناد کنه.
۲- زوجه برای وصول مهریه خود باید دعوی مطالبه مهریه رو مطرح کنه که البته طبق بخشنامه رئیس قوه قضاییه، پرونده های مطالبه مهریه، ابتدائاً می بایست از طریق دفترخونه ی ثبت ازدواج و دایره اجرای ثبت اداره ثبت پیگیری بشن و در نهایت و در مرحله ی اجرای احکام دادگاه، چنانچه زوج در مقام محکوم علیه، جهت استیفای حقوق زوجه، مالی معرفی نکنه و یا مالی از ایشون در ایران به دست نیاد و محکوم به نیز تقسیط نشده باشه، اونوقت زوجه می تونه اعمال ماده ی ۳ قانون نحوه ی محکومیت های مالی (جلب زوج) رو درخواست بده.
۳- شرط تصنیف، بصورت چاپی و در قالب بند "الف" شروط ضمن عقد، در تمام عقدنامه ها (سند ازدواج) درج شده؛ لذا به صرف درج در عقدنامه و تا زمانیکه زوج و زوجه، ذیل اونو امضاء نزده باشن، تعهدآور نبوده و اصطلاحاً ضمانت اجرایی نداره ولی به محض امضاء، شرط مذکور قبول شده و محقق می شود و ضمانت آور است.
لازم بذکر است که امضاء یکی از زوجین، موجب تحقق شرط مذکور نمی شود (امضاء هر دو لازم است).

1398-07-18 14:23:13

پاسخ به نظر




ذذذذ
ذذذذ



سلام مستند قانونی عدم توقیف اموال در خارج؟ آیا نسبت به سایر جرایم حقوقی هم قابل استناد است.

1399-12-23 17:56:42

پاسخ به نظر

سوالات مشابه
loading...