سلام .مادری هستم که فرزند دخترم به سن ۹ سالگی رسیده و پدرش اجازه ملاقات نمیدهد . با دستور دادگاه هفته ای یک روز حق ملاقات برای من صادر شده ولی دخترم راضی به ملاقات با من نمی باشد . از طرفی دخترم تحت استرس شدید قرار دارد و مدام ناخن هایشرا می جود. این موضوع را در دادگاه متوجه شدم . آیا راهی برای ملاقات دخترم دارم ؟
5 سال پیش
1 پاسخ
2 نظر
1308 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
عطف به ماده1210قانون مدنی،فرزند دختر پس از رسیدن به سن نه سال تمام قمری از دایره حضانت خارج شده و بنا به میل و صلاحدید خویش،ادامه زندگی با هریک از والدین را انتخاب می کند.با این حال،وصول به سن بلوغ شرعی مانع درخواست ملاقات شما با فرزند نخواهد بود.بنابراین شما می توانید مستند به ماده45قانون حمایت خانواده،با توجه به حساسیت سنی و جنسیت فرزندتان و مستند به شرایط نامناسب روحی و روانی وی،ملاقات فرزند و تمهید لوازم آن از جانب پدر را از دادگاه درخواست نموده و دادگاه نیز با رعایت غبطه و مصلحت فرزند،رای مقتضی صادر خواهد کرد.
همچنین طی طرح درخواست ملاقات با فرزند اشاره به رای شعبه8دیوان عالی کشور به شماره9309970906801213 مفید فایده به نظر می رسد.طبق این رای اولویت حضانت دختر به دلیل نزدیکی به سن بلوغ و مراقبت های ویژه ای که در این سن منحصرا از طریق مادر ممکن خواهد بود،حتی پس از سن7سالگی نیز با مادر خواهد بود.
موفق باشید.
موفق باشید.