سلام.من وشوهرم به صورت توافقی برای طلاق کاغذی نوشتیم که طبق اون نوشته شوهرم امارتمان رابه جای مهریه به من میده در عوض من از حق دیدن بچه هام یک دختر ۸ ساله وپسر ۶ماهه ام میگذرم.ایا این شرط را دادگاه قبول میکنه؟ اگه بعدا بخوام بچه هامو ببینم میتونم شکایت کنم وحقمو پس بگیرم.
5 سال پیش
1 پاسخ
0 نظر
124 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
نظر به ماده232 قانون مدنی،شرط مذکور به عنوان شرط نامشروع و خلاف موازین و مقررات آمره شناخته شده و انتقال ملک به عنوان مهریه شما به هر نحو(اعم از فروش،صلح و هبه)صحیح،ولی شرط مذکور باطل است.
مستند به ماده ۴۰ قانون حمایت از خانواده در صورتی که زوج محترم پس از درخواست شما مبنی بر ملاقات فرزند استنکاف کند یا مانع اجرای آن شود یا از استرداد طفل امتناع ورزد، حسب تقاضای شما و به دستور دادگاه صادرکننده رأی نخستین تا زمان اجرای حکم بازداشت میشود. لازم به ذکر است وفق ماده1169قانون مدنی،حضانت پسر8ماهه شما تا سن7سالگی،حق و تکلیف شما بوده و نمی توانید به اختیار خود در بستر شرط آن را اسقاط نمایید،مگر با صلاحدید دادگاه.
به صورت خلاصه:
انتقال آپارتمان ضمن عقود=صحیح و نافذ
شرط ضمن عقدعدم ملاقات=باطل و غیرمبطل
ضمانت اجرای استنکاف از ایجاد شرایط ملاقات توسط زوج محترم=حبس
حضانت طفل8ماهه=تاهفت سالگی با شماست
موفق باشید.