1- دو سند عادی برای توافق مهریه وجود دارد که معارض هستند از نظر تاریخی هم یکسان نیستند شاهدینی و پیامکهای مبادله شده با طرفین وجود دارد که دومین سند را نقض می کند با آنها می توان از دادگاه درخواست ابطال سند دوم را داشت 2- صرفا با حکم تمکین که اجرا نشده اگر زوج دادخواست عدم سازش تقدیم کند حق تصنیف دارایی بعد از طلاق برای زوجه بوجود می آید یانه ؟
5 سال پیش
1 پاسخ
0 نظر
667 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
1- در صورتی که در سند ازدواج مهریه درج شده باشد، سند رسمی مقدم بر سند عادی است. در صورتی که هر دو عادی باشند می توان تقاضای ابطال سند دوم را نمود. با این حال ادله (شاهد یا هر دلیل دیگری) باید نزد قاضی مقبول واقع شود.
2- رویه دادگاه ها در این مورد متشتت است و به نظر قاضی بستگی خواهد داشت. در بسیاری از موارد ناسازگاری زوجه مانع از تنصیف اموال است، اما باید توجه داشته باشید که تا پیش از این با دیدی منفی در مورد تنصیف اموال قضاوت صورت می گرفت. اما اخیرا رأی وحدت رویه ای از دیوان عالی کشور صادر شده که مطالبه هم مهریه و هم تنصیف اموال را می پذیرد. رأیی که فضا را برای طرح تنصیف اموال بازتر خواهد کرد. موفق باشید.