سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
در صورتیکه یکی از والدین مانع ملاقات فرزند توسط پدر و یا مادر شود طرف دیگر میتواند با استناد دستور دادگاه و یا شورای برای جلب ایشان اقدام کند.
امکان منع نمودن و سلب حق ملاقات هیچ یک از والدین وجود ندارد. فقط در شرایطی خاص می توان زمان و مکان ملاقات را افزایش یا کاهش داد ،بدین ترتیب خواهان کاهش یا افزایش زمان ملاقات باید دادخواست خود را به دادگاه خانواده ارائه کند و دادگاه براساس مصالح کودک تصمیم گیری می کند مثلا اگر ملاقات پدر یا مادری که حضانت طفل برعهده اونیست برای مصالح کودک مضر باشد (برای مثال فساد اخلاقی یا اعتیاد به موادمخدرو ..) دادگاه میتواند به جای مثلا ملاقات هفته ای یک بار ملاقات ماهی یک بار یا ۳ ماه یکبار تعیین کند
حق ملاقات مختص ابوین هست چه مادر چه پدر...و شما نمیتوانید مادر را از ملاقات با فرزند خود منع کنید و در صورتی که این اقدام انجام دهید تخلف هست و مادر میتواند با حکم ملاقات فرزند را ملاقات کند