سلام وخسته نباشید اگرمرددادخواست طلاق بدهد ایادیگرتمکین معنایی دارد؟ وآیا ن می تواند بادخترش به شهرخودش برود؟ واگرزن برودشهر خودش ایاحق وحقوقی ازجمله نفقه یااجرت المثل یاشرط تنصیف اموال یانه یه ازاوضایع می شود بدلیل اینکه بعدازداذخداست طلاق ازطرف مرد به شهرخودش زن رفته؟
4 سال پیش
2 پاسخ
0 نظر
297 بازدید
سوالات مشابه
- همسرم برای فرار از پرداخت مهریه من ماشین خود را بنام خواهرش زد و خواهرش نیز در دادگاه شهادت داد که همسر من از ابتدا دارای ماشینی نبوده. آیا من از خواهر همسرم میتونم شکایت کنم بخاطر شهادت دروغش؟
- آیا پنج کالایی که همسرم برای کمک به تهیه جهیزیه برای من خریده( گاز، یخچال، فرش، لباسشویی، ظرفشویی) در هنگام استرداد جهیزیهام به من نیز تعلق میگیرد یا خیر؟
- آیا امکان پس گرفتن جهیزیه هنگام زندگی مشترک وجود دارد؟
- برای استرداد جهیزیه باید ابتدا در دادگاه خانواده دادخواست استرداد جهیزیه داد؟ و آیا این کار را باید حتما وکیل انجام بدهد یا خود شخص هم میتواند انجام دهد؟
- من قبل از ازدواجم با دختری دوست بودم و با ایشان رابطه جنسی داشتم. پس از قطع رابطه، ایشان باردار شده و بچه را بدون اطلاع من نگه داشته است. بعد از به دنیا آمدن بچه، آن خانم به سراغ من آمده و میگوید تو...
- من طلاق خُلع گرفتم از همسرم و الان قصد رجوع داریم. چه اقداماتی باید انجام دهیم؟
- میخواستم بدونم اگر مهریه عندالمطالبه باشد و مرد بیکار باشد و درخواست اعسار بدهد، تقسیط مهریه به چه صورت است؟ وقتی مرد هیچ منبع درآمدی ندارد و هیچ مالی ندارد چگونه قسط بندی می شود؟
- دیشب متوجه شدم همسر من زن جدید گرفته، در حالیکه ۲۰ سال هست که زیر یک سقف زندگی می کنیم و دوتا بچه داریم. ?? آیا میتونم هم طلاق هم مهریه رو بگیرم؟
- من از همسرم جدا شدم مهریه ام ۳ دنگ خانه است از زمانی که به مشکل خوردیم رفته کلید خونه رو عوض کرده من کارای طلاغم تموم شده الان میتونم برم خونه رو پلمپ کنم که ازشون اجاره خونه بگیرم ؟
- من دادخواست مهریه کردم تا بدین وسیله طلاق بگیرم ولی اون هم دادخواست عدم تمکین زده
آثار داد خواست تمکین بعد از صدور رای قطعی به نفع زوج اینست که زوجه دیگر مستحق نفقه نیست و چون از زمان تقدیم دادخواست طلاق تا صدور رای و جاری شدن صیغه طلاق و تا پایان عده ،زوجه مستحق نفقه می باشد پس دادخواست تمکین همراه دادخواست طلاق در حقوق مالی زوجه تاثیر خواهد گذاشت
در مورد سوال دیگر شما عدم سکونت زوجه در منزل مشترک شوهر اماره و نشانه نشوز زوجه می باشد و اگر نشوز ثابت شود و طلاق بر مبنای ان واقع شود ، نفقه و اجرت المثل به زوجه تعلق نخواهد گرفت و در این صورت زن مستحق نحله می باشد که معمولا مبلغ ان کمتر از اجرت المثل خواهد بود