تصمیم به مهاجرت هرگز تصمیم ساده ای نیست. با این حال در شرایط مختلف ممکن است به این نتیجه برسید که مهاجرت بهترین تصمیم است. اگر یک کارآفرین استارتاپی هستید و ایده ارزش آفرینی دارید، کشورهای زیادی هستند که برای شما فرش قرمز پهن کرده اند. در این مطلب با 16 کشور که می توانند مقاصد مناسبی برای مهاجرت استارتاپی محسوب شوند و برنامه های متنوعی که هر کدام برای جذب کارآفرینان و صاحبان ایده و استارتاپ تدارک دیده اند، آشنا خواهید شد.
مقدمه
دلایل زیادی ممکن است باعث شود بنیانگذاران استارتاپ ها به ایده مهاجرت به یک کشور جدید فکر کنند. مشکلات اقتصادی، موانع و محدودیت های کسب و کار های نوپا در ایران و حتی عطش یک ماجراجویی برای حضور در اکوسسیتمهای اقتصادی بینالمللی همه از مواردی هستند که ایده مهاجرت استارتاپی را به ذهن صاحبان این کسب و کارهای نوپا میآورند. با این حال مهاجرت استارتاپی محدود به شرایط بحران نیست.
حضور در عرصه بینالمللی یکی از استراتژی های رشد در فضای اقتصادی است که بسیاری از کارآفرینان بنا به دلایل زیر آن را سرتیتر اهداف خود قرار میدهند:
- دسترسی به پشتیبانی در قالب انکوباتورها، شتاب دهنده ها، منتورها و دانش استارتاپی روز دنیا
- دسترسی گسترده و بدون مرز به بازارهای بین المللی و مشتریان جدید
- دسترسی به منابع مالی خصوصی و دولتی جدید
- دسترسی به مهارت ها و فناوری هایی که در ایران به سختی قابل دستیابی است.
- دسترسی به نظام مالیاتی شفاف و مطلوب
- مسیری برای اقامت، شهروندی و دریافت گذرنامه برای خود و خانواده در یک کشور جدید
در کنار این دلایل، اطلاعات و آمارها نشان می دهد که کارآفرینانی که مهاجرت را به عنوان راهی برای توسعه کسب و کار و دنبال کردن رویاهایشان انتخاب می کنند به موفقیت های زیادی دست پیدا می کنند.
کشورهای مناسب مهاجرت استارتاپی
کشورهای زیادی پذیرای تیم های استارتاپی هستند و می توانند مقصد خوبی برای ایشان باشند.
مقاصد مهاجرت استارتاپ ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد:
کشورهای با دسترسی دشوارتر و مطلوب تر: ژاپن، آمریکا، انگلستان، کانادا، ایرلند، آلمان، استرالیا، اتریش، فرانسه، هلند، نیوزیلند، سنگاپور، سوئد و دانمارک
کشورهای با هزینه زندگی پایین: پرتقال، ایتالیا، قبرس، لاتویا، لیتوانی، لهستان، اسپانیا و استونی
هر کدام از این کشورها برنامه های مهاجرتی متفاوتی را به صاحبان استارتاپ ها ارائه می دهند و برای اقدام به درخواست ویزای مهاجرت استارتاپی،شما باید پیش نیازهای لازم را داشته باشید. در ادامه این مقاله ۱۰ ویزای استارتاپی برتر برای کارآفرینان استارتاپی ایرانی را معرفی می کنیم
۱. کانادا
برنامه مهاجرت استارتاپی کانادا یکی از کارآفرین پسند ترین فرصت های مهاجرتی است که می تواند تا 5 نفر بنیانگذار در یک تیم را پوشش دهد. این ویزا به اقامت دائم در کانادا منجر خواهد شد. دولت کانادا هر سال 2750 ویزای استارتاپی صادر می کند. برخی از نیازمندی های این ویزا عبارتند از:
- توانایی ارتباط به زبان انگلیسی یا فرانسه یا هر دو با اثبات آن از طریق اداره مهاجرت کانادا
- تا 5 نفر می توانند مالک یک کسب و کار باشند ولی هر یک باید حداقل مالک 10% سهام دارای رای باشند و سهام تجمیع شده آنها باید بیشتر از 50% سهام دارای رای شرکت باشد.
- درخواست کنندگان باید توان مالی حمایت از سایر اعضای خانواده و همراهان خود را داشته باشند. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص راهنمای جامع مهاجرت به کانادا را ملاحظه کنید.
- سرمایه 200000 دلار کانادا را از یکی از صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر و یا سرمایه ای معادل 75000 دلار کانادا را از یکی از گروه های سرمایه گذاری فرشته دریافت کرده باشند. در صورتی که کسب و کار، در یکی از انکوباتورها یا برنامه های شتاب دهی مورد قبول پذیرفته شود، نیازی به جذب سرمایه وجود نخواهد داشت.
اینجا کلیک کنید: مشاوره رایگان مهاجرت استارتاپی به کانادا
۲. شیلی
کشور شیلی یکی از سریع ترین برنامه های پذیرش را دارد که در عرض 15 روز بعد از ثبت درخواست، برای متقاضیان پذیرش شده ویزای کار 12 ماهه صادر می کند. یکی از روش های دریافت ویزا ورود از طریق Start-Up Chile است که پیشتاز برنامه های شتاب دهی در آمریکای جنوبی قلمداد می شود. این شتاب دهنده پشتیبانی، منابع مالی بلاعوض و فضای کار برای استارتاپ ها فراهم می کند. تا به امروز بیش از 1300 استارتاپ این دوره شتاب دهی را طی کرده اند.
برخی از نیازمندی های پذیرش عبارتند از:
دریافت یک دعوتنامه از InvestChile، Start-Up Chile، یا یکی از شرکتهای تکنولوژی که عضوی از Chiletec باشند.
۳. لیتوانی
برخلاف سایر ویزاها، برای دریافت ویزای لیتوانی شاخص سرمایه و استخدام به عنوان پیش نیاز برای بنیانگذاران در نظر گرفته نشده است. دریافت این ویزا به اقامت یک ساله با مجوز به همراه آوردن خانواده منجر می شود. امکان تمدید یک ساله با احتمال دریافت اقامت دائمی در صورت داشتن نیازمندی های معمول مهاجرتی نیز وجود دارد.
برخی از این نیازمندی ها عبارتند از:
- استارتاپ بایستی در یکی از حوزه های بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مکاترونیک، الکترونیک یا فناوری لیزر فعالیت کند.
- ارسال یک فرم درخواست آنلاین در مورد تیم، تجربیات و کسب و کار
- موفقیت در ارزیابی آنلاین
- دریافت موافقتنامه از پنلی از متخصصان که ایده کسب و کار شما را قضاوت می کنند.
- دریافت نامه از اداره مهاجرت مبنی بر مناسب بودن ایده کسب و کار برای برنامه.
۴. فرانسه
ویزای French Tech:
این برنامه مهاجرتی برای کمک به بنیانگذاران استارتاپ ها، کارمندان و سرمایه گذاران برای زندگی و کار در فرانسه به مدت 4 سال با امکان تمدید، طراحی شده است. متقاضیان می توانند برای اعضای خانواده خود نیز تقاضای ویزای فرانسه داشته باشند. همسران بنیانگذاران استارتاپ نیز می توانند مجوز اقامت و کار در فرانسه دریافت کنند.
بلیت French Tech:
برای کارآفرینانی که می خواهند یک کسب و کار را در پاریس آغاز کنند، یک برنامه شتاب دهی 6 ماهه برای شرکتهای تازه تاسیس در نظر گرفته شده است. ویزای این برنامه تا 6 ماه بیشتر هم قابل تمدید است. بنیانگذارانی که موفق به دریافت این ویزا شوند مبلغی معادل 12500 تا 25000 یورو به به عنوان هدیه دریافت خواهند کرد. فضای دفتری رایگان از دیگر مزایای این برنامه مهاجرتی در کشور فرانسه است. هر سال 50 استارتاپ از طریق این برنامه برای کار با انکوباتورها در فرانسه انتخاب می شوند.
برخی از پیش نیازهای برنامه مهاجرت استارتاپی French Tech:
- یک یا چند انکوباتور یا شتاب دهنده های همکار برنامه ویزای French Tech از طریق فرآیند معمول استارتاپ را تایید و انتخاب کند.
- در اختیار داشتن حداقل 17763 یورو سرمایه ای معادل با حداقل دستمزد سالانه کشور فرانسه
- داشتن برنامه مشخص برای توسعه یک استارتاپ با نوآوری اقتصادی در فرانسه
- دریافت موافقتنامه از Direccte که یک سازمان عمومی در فرانسه است.
۵. دانمارک
دانمارک در مدت 6 هفته استارتاپ شما را ارزیابی و نتیجه را به شما اعلام می کند. در صورت پذیرفته شدن در این برنامه مهاجرتی به عنوان یک استارتاپ با ظرفیت بالا، http://www.startupdenmark.infoکه یک نهاد وابسته به دولت دانمارک است، با ارائه اقامت و ویزای کار دو ساله (قابل تمدید تا سه سال) از شما حمایت خواهد کرد. بدین ترتیب بنیانگذاران استارتاپ تحت حمایت های دولتی کشور دانمارک قرار می گیرند و همراه با خانواده خود به امکانات عالی گسترده در زمینه های رفاهی سلامت و آموزش دسترسی پیدا خواهند کرد.
در سال ۲۰۱۵ مجله فوربس، دانمارک را به عنوان بهترین کشور دنیا برای کسب و کار معرفی کرد. در سال ۲۰۱۶ این کشور به عنوان شادترین کشور دنیا معرفی شد. همچنین بد نیست بدانید دولت دانمارک هر سال 50 ویزای استارتاپی ارائه می کند.
برخی از پیش نیازهای ویزای استارتاپی دانمارک :
- طرح کسب و کار شما بایستی توسط پنل Start-up Denmark ارزیابی شود.
- در صورت پذیرفته شدن نامه ای از این موسسه دریافت می کنید و بایستی برای مجوز اقامت و کار اقدام کنید.
- توسط یک آژانس دانمارکی برای جذب و یکپارچه سازی ارزیابی می شوید.
۶. پرتغال
برنامههای مهاجرت استارتاپی و ثبت شرکت در پرتقال بسیار سریع به نتیجه میرسند. دولت پرتغال در جذب مهاجران از طریق سرمایه گذاری در خط مقدم قرار دارد. کشور پرتقال با به کارگیری ابتکارهایی نظیر مراکز On the spot Firm ، تلاش می کند توسعه کسب و کار در این کشور را تسهیل کند. مراکزOn the spot firm مراکزی هستند که شما می توانید در کمتر از یک ساعت یک کسب و کار جدید یا شعبه ای از یک کسب و کار خارجی را در آن ایجاد کنید.
انکوباتورها و شتاب دهنده های استارتاپی دولتی و خصوصی به زبان انگلیسی و پرتغالی در دسترس هستند. لیسبون پایتخت پرتغال جامعه استارتاپی فوق العاده ای دارد. هزینه پایین زندگی، استاندارد بالای زندگی و دسترسی به بازار و جذب سرمایه از اتحادیه اروپا همگی از مواردی هستند که باعث جذابیت برنامههای مهاجرتی سرمایهگذاری پرتقال برای کارآفرینان فعال و خواهان رشد شده است.
۷. استونی
Startup Stonia یا برنامه ویزای استارتاپی استونی برنامه ای است که فرصت راه اندازی و رشد را برای کارآفرینان و مهاجران غیر اروپایی در استونی مهیا میکند. بنیانگذارانی که هنوز شرکت شان را در استونی ثبت نکرده اند می توانند برای دریافت ویزای 3 تا 12 ماهه اقدام کنند.. اما اگر شرکت در کشور استونی ثبت شود، این موقعیت وجود دارد که علاوه بر دریافت ویزای اقامت ۳ تا ۱۲ ماه یک مجوز اقامت موقت ۵ ساله برای کسب و کار استارتاپی خود دریافت نمایند.
ویزای 12 ماهه با تایید ناظر و بازبینی مجدد امکان تمدید ۶ ماهه را داراست. متقاضیان موفق همچنین می توانند برای خانواده شان درخواست ویزا کنند. استارتاپ هایی که موافقتنامه برای استخدام کارکنان غیر اروپایی را دریافت کنند واجد شرایط برای این کار تا 5 سال خواهند بود.
اگر یک بنیانگذار استارتاپی هستی، حداقل پیش نیازهای لازم برای مهاجرت به استونی از طریق سرمایهگذاری به شرح زیر است:
- شما باید بتوانید حداقل هزینه زندگی در استونی که بطور متوسط ۱۳۰ یورو میباشد را داشته باشید. برای ویزای اقامت یک ساله استونی این رقم معادل 1560 یورو بطور سالانه خواهد بود.
- موافقتنامه از کمیته استارتاپ دریافت کنید. (ثبت نام در کمیته استارتاپ استونی)
- یک مدل کسب و کار نوآورانه و مقیاس پذیر با ظرفیت های بین المللی داشته باشید.
- یک بیمه نامه برای استونی یا ناحیه شنگن به ارزش حداقل 30000 یورو داشته باشید.
- شواهدی از مهیا کردن محل اقامت و تمایل به ترک کشور، مثل پرواز خروج از کشور ارائه دهید.
برای آوردن کارکنان خارج از اتحادیه اروپا شما بایستی:
- با ثبت درخواست آنلاین، در لیست استارتاپ هایی که می توانند کارکنان غیر اروپایی استخدام کنند قرار بگیرید. (در حال حاضر 341 استارتاپ در این لیست قرار دارند.)
- طی 10 روز از زمان ثبت درخواست، موافقتنامه کمیته استارتاپ را دریافت کنید.
۸. ایرلند
برنامه کارآفرین استارتاپی ایرلند برنامه ای برای ارائه ویزا به بنیانگذاران برای دریافت مجوز زندگی در ایرلند از طریق ساختن یک استارتاپ است. متقاضیان، مجوز اقامت 2 ساله با امکان تجدید تا سه سال را دریافت می کنند.
برخی از نیازمندی های پذیرش در این برنامه مهاجرتی عبارتند از:
- وجود کسب و کاری با کمتر از 6 سال سابقه
- ایده استارتاپی با ظرفیت بالا که بتواند 10 شغل در ایرلند ایجاد کند و طی 3 یا 4 سال از شروع فعالیت یک میلیون دلار فروش داشته باشد.
- جذب سرمایه 50000 دلاری برای کسب و کارهای دارای یک بنیانگذار و 30000 دلار برای هر بنیانگذار بعدی مورد نیاز است.
۹. ایتالیا
شرکت ها می توانند با ثبت درخواست مستقیم و یا از طریق یکی از برنامه های انکوباتوری ایتالیا واجد شرایط ویزای استارتاپی ایتالیا شوند. داوطلبان موفق یک ویزای خوداشتغالی به مدت یک سال با امکان تمدید به مدت دو سال دریافت می کنند.
برخی از نیازمندی های این برنامه مهاجرت استارتاپی ایتالیا عبارتند از:
- ثبت لیستی از مستندات به صورت آنلاین و دریافت موافقت نامه از کمیته فنی ویزای استارتاپ. مدت بررسی و پاسخ به این مدارک ۳۰ روز خواهد بود.
- کسب و کار بایستی کمتر از 5 سال سابقه فعالیت داشته باشد و درآمد سالانه کمتر از 5 میلیون دلار داشته باشد.
- شخصا باید حداقل 50000 دلار در کسب و کار مشارکت داشته باشید.
- سطح نوآوری با استفاده از معیارهای زیر سنجیده شود:
- بیش از 15% از هزینه ها یا درآمد صرف فعالیت های تحقیق و توسعه شود.
- بیش از 1/3 از کل نیروی کاربایستی دانشجوی فوق لیسانس یا دکترا و یا پژوهشگر باشند و شرکت مالک هرگونه مالکیت معنوی فعالیت های آنها باشد.
۱۰. سوئد
برای اشخاصی که می خواهند بیش از 3 ماه در سوئد اقامت داشته باشند و کسب و کار خودشان را اداره کنند، این کشور برنامه اقامت خود اشتغالی ارائه می کند. برنامه خوداشتغالی سوئد، مجوز اقامت دو ساله با امکان تمدید به یک اقامت دائم را برای شما فراهم می آورد.
برخی از نیازمندی های دریافت این ویزای اقامت سوئد عبارتند از:
- تجربه قبلی در صنعت و کارآفرینی
- مالکیت حداقل نیمی از کسب و کار موجود
- اثبات فروش کالا/خدمات در سوئد
- اثبات اینکه شما سرمایه شخصی برای مراقبت از خود و اعضای خانواده تان را دارید. (200،000 کرون برای متقاضی ، 100،000 کرون برای همسر و 50،000 کرون برای هر یک از فرزندان)
- کسب و کار بایدقادر به حمایت از متقاضی و اعضای خانواده بعد از 2 سال باشد.
۱۱. اسپانیا
برنامه ویزای اقامت برای کارآفرینان اسپانیا، بر ارائه فرصتی برای مهاجرت برای کارکنان با تجربه و ماهر و سرمایه گذاران خارج از اتحادیه اروپا تمرکز دارد. به متقاضیان موفق اقامت یک ساله ارائه می شود.
برخی نیازمندی های این برنامه مهاجرت استارتاپی عبارتند از:
- اقامت منظم در خاک اسپانیا
- ارائه گزارش مساعد از دفتر تجاری محلی که ویزا از آنجا درخواست شده، که اهداف طرح کسب و کار را تایید کند.
- داشتن بیمه عمومی یا بیمه سلامت خصوصی از یک موسسه بیمه سلامت معتبر شناخته شده برای فعالیت در اسپانیا
- داشتن منابع مالی کافی برای خود واعضای خانواده تان در مدت اقامت در اسپانیا معادل ماهانه 2130 یورو برای کارآفرین و 532 یورو برای هر یک از اعضای خانواده
۱۲. هلند
مجوز اقامت استارتاپی هلند امکان اقامت یک ساله برای شروع یک شرکت نوآورانه با امکان تمدید یک ساله را برای کارآفرینان فراهم می کند. کارآفرینان بایستی تحت نظارت یک منبع معتبر در هلند باشند.
برخی از نیازمندی ها برای دریافت این ویزای اقامت هلند عبارتند از:
- قرار گرفتن تحت نظارت یک تسهیل گر مورد اعتماد هلند
- تسهیل گر بایستی دارای تجربه هدایت استارتاپ ها و از لحاظ مالی مستقل باشد. نباید دارای سهم در شرکت باشند و دریافتی از شرکت داشته باشند یا از اعضای خانواده کارآفرین باشند.
- کارآفرین و تسهیل گر بایستی در سامانه ثبت تجارت اتاق بازرگانی ثبت شده باشند و یک برنامه قدم به قدم را تکمیل و ارسال کرده باشند.
- سرمایه مالی برای حمایت از هر متقاضی مهاجرت به هلند بایستی وجود داشته باشد.
۱۳. انگلستان
ویزای کارآفرین درجه 1 بریتانیا به اشخاص با سرمایه بین 50000 تا 200000 پوند اجازه می دهد تا یک شرکت بریتانیایی راه اندازی یا خریداری نمایند. متقاضیان مهاجرت بایستی در سیستم امتیازبندی 95 امتیاز از 95 امتیاز ممکن را بدست بیاورند تا بتوانند واجد شرایط این ویزا شوند. مدت ویزا یک دوره 3 سال و 4 ماهه است و نهایتا تا 6 سال و 4 ماه قابل تمدید است.
برخی از نیازمندی های دریافت ویزای مهاجرتی استارتاپی عبارتند از:
- در آزمون های UKV1 و LifeSkills موسسات مورد قبول دولت بریتانیا، که ایرسافام، تنها نماینده آن در ایران است، با حداقل سطح B1 قبول شوید.
- گواهینامه عدم سوء پیشینه
- گواهی اثبات توانایی برای سرمایه گذاری بین 50,000 تا 200,000پوند
- داشتن منابع مالی مورد نیاز برای حمایت از خود و خانواده تان در مدت اقامت. باید این مبلغ را برای 3 ماه یا بیشتر تامین کنید.
۱۴. استرالیا
با هدف جذب کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی برای راه اندازی، رشد و یا انتقال کسب و کارشان به استرالیا، دولت این کشور برنامه ویزای نوآوری در کسب و کار را ارائه می کند. این ویزا به متقاضیان اجازه می دهد به مدت 4 سال و 3 ماه با امکان تمدید در استرالیا اقامت داشته باشند.
برخی از نیازمندی های این برنامه مهاجرتی عبارتند از:
- نامزدی و دعوت به ثبت درخواست برای ویزا از طریق بدنه دولت استرالیا
- داشتن تجربه و موفقیت قبلی در حوزه کارآفرینی
- داشتن دارایی خالص حداقل حداقل 400,000 دلار استرالیا و توافقنامه جذب سرمایه از شخص ثالث به میزان حداقل 200,000 دلار استرالیا
- انتقال 1.5 میلیون دلار استرالیا از دارایی های متعلق به کسب و کار و دارایی های شخصی در عرض 2 سال از دریافت ویزا
- داشتن 3 میلیون دلار استرالیا، گردش مالی در حداقل 2 سال از 4 سال مالی قبل از دعوت به ثبت درخواست ویزا
۱۵. نیوزیلند
ویزای کارآفرین نیوزیلند، به کارآفرینان کمک می کند تا کسب و کارشان را در مرحله استارتاپ از طریق یک برنامه ویزای کاری 12 ماهه در نیوزیلند بخرند یا راه اندازی کنند. بعد از بازبینی مایل استون ها و پیشرفت کسب و کار، متقاضیان می توانند ویزای شان را برای 24 ماه دیگر تمدید کنند.
برخی از نیازمندی های این ویزا عبارتند از:
- سرمایه گذاری مالی حداقل 100,000دلار نیوزیلند
- تاریخچه عاری از ورشکستگی، شکست کسب و کار و کلاهبرداری
- گرفتن حداقل 120 امتیاز در سیستم امتیازی بر اساس پتانسیل موفقیت کسب و کار و ارزش افزوده برای نیوزیلند
ویزای تاثیر جهانی، کارآفرینان و سرمایه گذارانی را هدف قرار داده که می خواهند از طریق شرکت های استارتاپی یک تاثیر جهانی مثبت ایجاد کنند. این ویزا از طریق یک برنامه فلوشیپ به مدت 3 سال به 400 فرد کمک می کند تا بتوانند ایده شان را رشد دهند. برخی از نیازمندی ها عبارتند از:
- درخواست شما توسط فلوشیپ ادموند هیلاری مورد موافقت قرار گیرد تا بتوانید نامه پیشنهاد را دریافت کنید.
- سرمایه شخصی معادل 36000 دلار نیوزیلند برای حمایت از شما و خانواده تان در سال اول
دسته اقامت کارآفرین به کارآفرینان موفق اجازه می دهد تا کسب و کارهایشان را با قابلیت صادرات در نیوزیلند راه اندازی کنند. این ویزای به خصوص، دو دسته دارد و بر اساس شرایط زیر، دسته اول 2 سال و دسته دوم 6 ماه اعتبار دارند:
پیش نیاز های برنامه مهاجرت استارتاپی دو ساله عبارتند از:
- راه اندازی یا خرید یک کسب و کار در نیوزیلند
- کار کردن روی کسب و کار به مدت حداقل 2 سال
- کسب و کار برای نیوزلند دارای ارزش و منفعت باشد.
پیش نیازهای برنامه مهاجرت استارتاپی 6 ماهه عبارتند از:
- سرمایه گذاری معادل حداقل 500,000 دلار نیوزیلند در کسب و کار
- ایجاد حداقل 3 شغل تمام وقت برای شهروندان یا افراد دارای اقامت نیوزیلند
۱۶. سنگاپور
برنامه مهاجرتی enterpass سنگاپور، به خارجی هایی که می خواهند یک استارتاپ را در سنگاپور راه اندازی کنند اعطا می شود. این برنامه مهاجرت استارتاپی اقامت 2 ساله با امکان ثبت درخواست برای اقامت دائم بعد از پایان یافتن ویزا را برای متقاضیان مهاجرت فراهم می کند.
برخی از نیازمندی های دریافت این ویزای ۲ ساله سنگاپور عبارتند از:
- با ضمانتنامه ای به ارزش حداقل 3000 دلار سنگاپور که توسط یک شرکت سنگاپوری ارائه می شود مورد حمایت این شرکت قرار بگیرید.
- باید دارای پیشینه کارآفرینانه باشید.
- برنامه برای سرمایه گذاری معادل حداقل 50,000 دلار سنگاپور
- تهیه یک طرح کسب و کار 10 صفحه ای
شرکت باید حداقل یکی از شرایط زیر را دارا باشد:
- جلب مشارکت یک سرمایه گذار خطرپذیر یا فرشته سرمایه گذاری به میزان حداقل 100,000 دلار سنگاپور
- مالکیت معنوی توسط یک موسسه مالکیت معنوی معتبر در سنگاپور ثبت شده باشد.
- شرکت در یک برنامه انکوباتوری دولتی
- مشارکت در پژوهش های مشترک با یک دانشگاه یا آژانس علوم، تحقیقات و فناوری (A*STAR)
ٖمنابع:
راهنمای بین المللی مهاجرت استارتاپی
کشورهایی که به کارآفرین ها ویزا می دهند
ویزاهای استارتاپی: چه طور برای بیزنس جدیدتان از خارج حمایت جذب کنید
7 دیدگاه
سلام برای ویزای استارت آپ مشاغل مربوط به صنایع دستی و هنر هم قبول دارن؟اگر بله کدوم کشورها ؟چون کانادا رو شنیدم که فقط به مشاغل پزشکی و IT و حسابداری میده این ویزا رو
خیلی ممنونم
بهترین مقاله ای بود که تو این زمینه خوندم
سلام
خسته نباشید
واقعا از اطلاعات سایت شما نهایت استفاده رو بردم
تقریبا میتونم بگم بین تمام سایتهایی که در اینترنت وجود دارند که وقت گذاشتن در آنها اتلاف وقت سایت شما واقعا هدایتگر دقیق و درستیه
ممنون
سلام خسته نباشید من ایده پرداز هستم و یک متور الکتریکی درست کردم برای استفاده از ویزای استارت آپ شما میتونید کمکی به من بکنید ممنون از شما
سلام وقت تون بخیر
بله
می توانید درخواست تون رو ثبت کنید تا توسط بهترین وکیل به شما کمک نماید.
برای ثبت درخواست اینجا کلیک کنید.
سلام من 49ساله وفوق لیسانس اقتصادهستم 24سال سابقه کارهای تحلیگر مالی حسابداری وحسابرسی ومشاوراقتصادی دارم ودررشته خودم صاحبنظرهستم متاهل وصاحب یک فرزندهستم وهمسرم فوق لیسانس مدیریت اجرایی ودارای 23سال سابقه مدیریت. ضمنامن درحدایلتس 5وپسرم ایلتس 7ونیم. چگونه میتوانم به کانادانیوزلندایرلندوکشورهای اروپایی مهاجرت کنم؟
سلام وقت تون بخیر
پیشنهاد میکنم فرم ارزیابی رایگان امکان مهاجرت را تکمیل نمایید تا پس از بررسی توسط مشاوران مورد تایید سازمان مهاجرت نتیجه را به شما اعلام نماییم.
https://dadpardaz.com/blog/canada-immigration/