احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده که آیا صدای ضبط شده مکالمه تلفنی یا صدایی که ضبط کردهام را میتوانم در دادگاه برای اثبات ادعای خود به عنوان مدرک استفاده کنم، همچنین آیا ضبط صدا جرم است؟
همچنین بخوانید: وکیل کیفری چه اقداماتی در دفاع از متهم میتواند انجام دهد؟
حفظ حریم شخصی – خصوصی افراد و رعایت اسرار و اطلاعات آنان، نظیر مکاتبات شخصی،داده های الکترونیکی در قالب ایمیل و امثال آن، مذاکرات شفاهی و مکالمات تلفنی از مصادیق بارز حقوق اساسی شهروندان است.
اهمیت این موضوع از حیث اجتماعی و اخلاقی ابتدا در اصل 25 قانون اساسی و پس از آن جهت تکریم و پاسداشت، در قوانین موضوعه ذکر شده و بعضاً جرم انگاری (جرم تلقی نمودن توسط قانونگذار ) شده است.
در این نوشتار به بررسی عناصر قانونی و مادی ضبط صدای اشخاص پرداخته و مشخص میکنیم ضبط صدای اشخاص در چه حالتی توسط قانون گذار جرم محسوب میشود.
حفظ حریم شخصی در قانون اساسی
قانون اساسی، به لحاظ درجه اهمیت و استناد، مادر تمامی قوانین است و هیچ گاه مصوبه، قانون یا مقررهای نباید با موازین آن مغایرت داشته باشد.
اهمیت حریم خصوصی و پاسداشت آن در این قانون به شرح زیر است:
بازرسی و نرساندن نامهها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون.
اصل بیست و پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
طبق تفسیری که توسط حقوق دانان و قانونگذار ارائه شده و مبنای وضع سایر قوانین و مقررات در این زمینه می باشد، صِرف ضبط صدا، ممنوع نیست، بلکه چنانچه با انتشار آن بدون رضایت طرف مقابل همراه بوده و یا علیه وی استفاده گردد، جرم تلقی می شود.
آیا ضبط صدا توسط افراد عادی جرم است؟
برخی افراد به واسطه شغلی که دارند اقتضای کارشان ضبط مکالمه طرف مقابل است.
مثلا روزنامه نگاران و خبرنگاران که در پی مصاحبه با اشخاص هستند غالبا باید از وسیله ضبط صدا یا مکالمات استفاده کنند.
در میان وکلا هم برخی برای اینکه نکاتی فراموش نشود ممکن است صدای موکل را ضبط کنند.
یا در تماس با خیلی از مؤسسات خصوصی و دولتی در ابتدای برقراری ارتباط اعلام میکنند این گفتگو برای مقاصد آموزشی و نظارتی ضبط میشود.
علی رغم تاکید شدید قانون اساسی بر حفظ حریم شخصی افراد، صِرف ضبط صدا، برای افراد عادی جرم انگاری نشده است.
به عبارت روانتر، نمیتوان شخصی را به اتهام ضبط صدا در دادگاه متهم کرد، مگر اینکه از صدای ضبط شده، علیه شخص استفاده کرده به طوری که آبرو و حیثیت وی را خدشهدار نماید یا موجبات ضرر به وی را فراهم سازد.
لذا در صورت سوء استفاده از مطالب ضبط شده توسط هر یک از طرفین، اگر این سوء استفاده منطبق با سایر عناوین مجرمانه مثل توهین، تهمت، افترا، قذف، اخاذی و… باشد میتواند دارای مسئولیت کیفری شود.
اما صرف ضبط مکالمه و یا گفتار رد و بدل شده توسط اشخاص حاضر در آن، فاقد هرگونه وصف مجرمانه است و هیچ گونه رویه قضایی نیز مبنی بر مجرمانه بودن صرف ضبط مکالمات شخصی وجود ندارد.
جرم انگاری ضبط صدا توسط مأمورین و کارکنان دولتی
به موجب قانون مجازات اسلامی، هر یک از مستخدمین و مأمورین دولتی، مراسلات یا مخابرات یا مکالمات تلفنی اشخاص را در غیر مواردی که قانون اجازه داده حسب مورد مفتوح یا توقیف یا معدوم یا بازرسی یا ضبط یا استراق سمع نماید یا بدون اجازهی صاحبان آنها مطالب آنها را افشاء نماید به حبس از یک سال تاسه سال و یا جزای نقدی از شش تا هجده میلیون ریال محکوم خواهد شد.
نکته :اداره حقوقی قوه قضائیه در نظریه مشورتی مورخ ۱۶/۸/۱۳۷۷ در این مورد چنین نظر داده است:
ضبط کردن یا استراق سمع مذاکرات تلفنی توسط مستخدمان و ماموران دولتی جرم و مشمول ماده ۸۵۲ قانون مجازات اسلامی است، لکن چنانچه شخص ثالثی که مرتکب اعمال مذکور شده از مستخدمان و ماموران دولتی نباشد قابل تعقیب کیفری نیست مگر اینکه ارتکاب اعمال مذکور، مستلزم مزاحمت تلفنی (مشمول ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی) یا استفاده غیرمجاز از تلفن (مشمول ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامی) باشد که در این صورت به جهات اخیرالذکر قابل تعقیب کیفری خواهد بود.
آیا صدای ضبط شده می تواند مستند صدور حکم و به عنوان دلیل به دادگاه ارائه شود؟
استفاده از صدای ضبط شده اشخاص به عنوان مدرک در دادگاه فاقد اعتبار است، زیرا ارائه ادلهای که از طریق غیرقانونی به دست آمده باشد مورد قبول نیست.
اما ارائهکننده صدای ضبط شده اشخاص در مراجع رسمی و دادگاه، طبق قانون اساسی و ماده ۵۸۲ بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵، قابل تعقیب کیفری است.بنابراین ضبط صدا و انتشار آن به صورت غیرقانونی و در صورتی که علیه فرد باشد مورد قبول دادگاه نیست و ادله قانونی به حساب نمیآید.
نکته: چنانچه صدای ضبط شده چه در مکالمه تلفنی و غیر آن، متضمن اقرار شخص علیه خودش باشد (مثلا فرد بگوید من به تو دو میلیون تومان بدهکارم) و فرد مقابل از ضبط شدن صدای خود مطلع نباشد، اقرار قانونی محسوب نمی گردد و از درجه اعتبار ساقط است.
هرچند چنانچه مدارک و دلایل دیگری مبنی بر بدهکاری شخص موجود باشد، این اقرار، در علم قاضی موثر است و اصطلاحا تنها به عنوان یک اماره (نشانه) در نظر گرفته می شود.
اما به هیچ وجه نمی تواند مستند رای قاضی قرار گیرد.
نکات تکمیلی:
آنچه که در قانون در باب ضبط صدا جرم انگاری شده است، شنود پنهانی یا اصطلاحا استراق سمع بوده و متضمن ورود شخص ثالث به مکالمات تلفنی یا داده های اینترنتی است، نه طرفین مکالمه.
ماده582 قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات و همچنین ماده 3 قانون جرایم رایانه ای مقرر می دارد شنود پنهانی و کنترل مکالمات تلفنی اشخاص در غیر مواردی که قانون اجازه داده است، جرم محسوب می شود و مرتکب به حبس یا جزای نقدی محکوم خواهد شد.
کنترل تلفن افراد در مواردی که به امنیت کشور مربوط است و یا برای احقاق حقوق اشخاص به نظر قاضی ضروری تشخیص داده می شود، جایز است.
اگر نیاز به مشاوره با وکیل شنودغیرمجاز دارید از طریق فرم مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.
صِرف ضبط مکالمه و یا گفتار رد و بدل شده توسط اشخاص حاضر در آن، فاقد هرگونه وصف مجرمانه است و هیچ گونه رویه قضایی نیز مبنی بر مجرمانه بودن صرف ضبط مکالمات شخصی وجود ندارد.
استفاده از صدای ضبط شده اشخاص به عنوان مدرک در دادگاه فاقد اعتبار است و تنها به عنوان یک اماره (نشانه) در نظر گرفته می شود. ولی در حالت کلی ضبط صدا جرم نیست.
[maxbutton id=”15″ text=”مشاوره تلفنی با وکیل” ]
[maxbutton id=”16″ url=”https://dadpardaz.com/faqs” ] [maxbutton id=”14″ ]
46 دیدگاه
ضبط مخفیانه صدای افراد چه مجازاتی دارد؟
سلام
همانطور که در مقاله ذکر شد،ضبط صدا بصورت مخفیانه فی نفسه جرم نیست،بلکه در صورت سوء استفاده از آن مجازات در پی خواهد داشت.اگرچه این کار اخلاقا صحیح نیست اما در قانون مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشده.
حکم شرعی ضبط صدا بدون اجازه چیست؟
با سلام
حکم شرعی ضبط صدای اشخاص،بسته فتاوای مراجع عظام تقلید،متغیر است.نظر غالب، عدم جواز در انجام عمل می باشد و شدیدا نهی شده است.
سلام
فردی صدای مکالمه تلفنی بین من و خودش را ضبط کرده و در اختیار دامادشان قرار داده و در پرونده کیفری علیه من از فایل صوتی استفاده شده است.
در متن رای هم به فایل صوتی اشاره شده است.
1-با این تفاسیر میتوانم علیه ایشان اقدام کنم؟
در متن مقاله آمده “اما به هیچ وجه نمی تواند مستند رای قاضی قرار گیرد.”
2- این مورد در ماده قانونی ذکر شده؟ چه قانونی؟
3- در متن ذکر شده ادله ای که به صورت غیرقانونی به دست آمده باشد مورد قبول نیست. با استناد به چه ماده قانونی ؟؟؟
4- ماده زیر هم در این مورد است. در شکوائیه باید همه مواد قانونی که به این مورد اشاره می کنند آورده شود؟
ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه ای- هرکس به وسیله سامانههای رایانهای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد
با سلام
به لحاظ منطق حقوقی،مستند رای،یعنی دلایلی که قاضی با استناد به آن ها رای را صادر می کند،باید متقن و مستدل باشد و فایل های صوتی در زمره مستندات قرار نمی گیرند بلکه در لسان حقوقی، به (اماره یا امارات قضایی) تعبیر می شود که در افزایش علم قاضی موثر است.امارات قضايي همان اوضاع و احوالي است که به نظر قاضي دليل بر امري شناخته ميشود،.لذا قاضی می تواند در کنار سایر دلایل به امارات نیز توجه کرده و اشاره به آن ها در رای مانعی ندارد.
در رابطه با ضبط صدای شما،چنانچه فرد متقابل،صدا را تنها برای اقامه دعوا در صحن دادگاه ضبط نموده و علیه شما سوء استفاده نکرده است،امکان اقامه دعوا علیه ایشان منتفی است.
موفق باشید.
سلام مدوبرادر یک خواهرناتنی دارم کخواهرم پدرمرامجبور میکند قولنامه خانه راب نام دوبرادر بکندوکسی نفهمد پدر۸۵سال سن داشت وبعد امد گفت وصداش ضبط کردم ک بازور اینکارکردم برای دادگاه صدا قبول هس باتشکر
با سلام
تصمیم گیری در این خصوص با رعایت شرایط و احوالات پرونده و سایر مدارک به عهده قاضی است.اما مساله ای که روشن است تعارض دلیل و اماره یعنی سند عادی قولنامه در برابر صدای ضبط شده است که قولنامه به دلیل مستند بودن و قابلیت انتساب از قوت بیشتری برخوردار است.
همچنین طبق عمومات قواعد خرید و فروش در قانون مدنی، این معامله در زمره معاملات اضطراری قرار میگیرد که اراده شخص را در حصول رضایت از بین نمی برد؛ لذا عقد بیع به صحت واقع شده و به نظر نمی رسد صرف استناد به یک صدای ضبط شده بی اعتبار تلقی گردد، مگر دلایل و مستندات دیگری خلاف این امر را ثابت نماید.
موفق باشید.
آیا ضبط صدای حسابداران و یا کارشناسان مالی که امور فرار مالیاتی را انجام میدهند و انتشار آن بر علیه شرکت جهت اثبات فرار مالیاتی (که نوعی ضرر به درآمد دولت و حقوق عمومی مردم است) برای نشر کننده صدا جرم میتواند محسوب شود؟ و همچنین دادگاه به عنوان آماره در کنار سایر مدارک میتواند استفاده کند؟
با سلام
ضبط صدای اشخاص بدون رضایت آنان بالاخص در جلسات خصوصی هیئت مدیره و مشابه آن،جرم است،اما چنانچه ثابت شود این کار بدون سوئ نیت و برای هتک حیثیت یا آبروی اشخاص نبوده،عنصر روانی جرم یعنی قصد در ارتکاب جرم را از بین می برد.البته تمام این موارد بسته به نظر قاضی و کم و کیف جرم ارتکابی فرار مالیاتی است.در هر به جهت تبیین ذهن قاضی می تواند در دسته امارات مورد استفاده قرار بگیرد به شرط آنکه دلایل و مستندات دیگری حدوث حداقلی جرم را ثابت کند.
موید باشید.
آیا دادگاه و قاضی مدارکی مثل ضبط صدا و پیام که شامل تهدید و حرف زشت و رکیک هست را سند معتبر می داند و آیا قاضی با توجه به این اسناد اقدان به صدور رای خواهد کرد؟
آیا ضبط صدای شخصی که جرمی انجام داده و در حضور پلیس در پارکینگ آپارتمان فحاشی نموده است ، برای اثبات فحاشی ایشان جرم است؟
آیا صدای ضبط شده ارزش قضایی دارد؟
همسرم صدا من رو حین دعوا ضبط کرده آیا میشه به اون صدای ضبط شده در دادگاه استناد کند؟
آیا قاضی به اون صدای ضبط شده دعوای زن و شوهر توجه می کند؟
فایل صوتی و تصویری مدرک محکمه پسندی نیست چون به راحتی قابل ادیت و کراپ و ….هست حتی یه بچه هم با این اپا میتونه راحت تغییراتی که دلخواهه خودشه توش بده حتی صوتم اضافه کنه که قابل شناسایی توسط کارشناسان صوت نباشه و…..
فقط امارس وگرنه دلیلی نیست اگه شما از ادلات یکیو داشته باشین مثلا نظریه کارشناسی یا شاهدی داشته باشین فایل صوتی به هیچ عنوان مدرک نیست چون درجه و اعتبار مثلا نظریه کارشناسی بالاتر است
یک نفر صدای من را در حالی که میگفتم به شوخی با فلان شخص لوات کرده ام ضبط کرده و وویس را پخش کرده و موجب ابرو ریزی من شده است ایا میتوانم از ان فرد که مکالمات من را پخش کرده شکایت کنم و محکوم شوم یا خیر؟!؟حکم ان فرد و جزای او چیست؟؟
باسلام یک نفر دریک اداره دولتی کار خاصی داشته و بنده کارشناس رسمی پرونده بوده ام و درحالیکه داشتم با شخص مورد نظرصحبت میکردم بدون اطلاع بنده،صدای بنده روی بلندگو بوده و پخش میشده است.و بنده پشت تلفن به مخاطب خودم گفتم که کارمند اداره ازشما درخواست وجه دارد.
درحال حاضر اونها از بنده شکایت کرده اند به جرم تهمت به مامور دولت و پروانه بنده رو معلق کرده اند. وابروی بنده را بردن
ایا میتونم ازشخصی که با ایشان مکالمه میکردم و بدون اطلاع من صدای بنده را پخش کرده اند شکایت کنم؟
سلام وقت بخیر
ما جایی قرارداد خونه ای بستیم و بعد با توافق طرفین کنسل کردیم و مشاور املاک اقدام به ضبط صدای من بدون اجازه من کرده
میخوام ببینم حکم این اقا ک اقدام ب ضبط غیرقانونی کرده چیه؟
سریعا شکایت کنید ازش تا براتون دردسر نشده مشابه این پرونده ها زیاده و جدیدا هم رو به افزایش که فایل صوتی بنگاهیا ضبط و بدون خبر طرف اقدام خودسرانه به جعل امضا یا تنظیم قرارداد میکنن سریعا به نزدیکترین کلانتری اطلاع
سلام ایا کسی که با حرفای زشت رکیک پیام داده و تهدیدای مثل اینکه شمارت میدم به وکیل که اشنا دارم پرینت خطتت میگیرم و با من رابطه برقرار کرده میگه ازم فیلم دارا حین رابطه چیکار میتونم بکنم ایا شکایت کنم بخاطر اینکه تهدید کرده ازم فیلم داره من هم محکوم میشم به رابطه؟
با سلام می خواستم بدونم ضبط صدا و تصویر در پارچه فروشی جریمه اونم به صورتی که میکروفن در رویت مشتری ها باشه و بصورت مکتوب نوشته باشیم که صدا و تصویر شما در این محل ضبط میشود آیا جرمه؟
فرضیات و نظریات زیادیه ولی اگه کسی شاکی شه جرمه مثلا شما تو دفاعتون میگین برا امنیته مگه مجوزشو داشته باشین وگرنه تحت پیگرد قرار میگیرین حتی شما تو کوچه هم نصب کنید دوربینی باید کل همسایه ها مطلع باشن و رضایت وگرنه تحت پیگرد میتونید قرار بگیرین با این که برای امنیت خودتونه (اصل ۲۵ قانون اساسی) برای راحتی خودتون یه مجوز اقدام کنید با این که تو عرف غالبا کسی دنبالش نمیره و تبعاتشم باید بپذیره به نظرم شما هم برچسب بزنید هم مجوز وگرنه تجاوز به حقوق شهروندی تلقی میشه
صدای بنده توسط کارمند بانک داخل بانک ضبط شده است
ایا میتوانم ازش شکایت کنم
سلام همسرم خانه را ترک کرده و در دادگاه تمکین هستیم متاسفانه با پدر زنم تلفنی حرفم شد و مرا تحریک به توهین کرد که منم به او توهین کردم در حالی که صدا را ضبط میکرده و حالا از من شکایت کیفری نموده آیا با صدای ضبط شده میتواند در دادگاه علیه من باشد در حالیکه مرا تحریک نموده؟؟ و آیا پرونده تمکین مرا تحت تاثیر قرار میدهد؟
باسلام :بنده درسال96برای خرید خودرودنا پلاس ثبت نام کردم مسول فروش پولهایی راکه پرداخت کردم به حساب شخصی نمایندگی درسه نوبت واریز کردن حدودا دوسه سال من رادرگیر کردن بعداز مدتها به من گفتن بیا به جای دنا پلاس دوتا خودروی 405 اس ال ایکس بدهم ومنم فریب گفته های ایشان شدم البته درآن زمان شاهددارم که ایشان این حرف راگفتند تقریبا چندماه طول کشید تااینکه یک دستگاه خودرو 405 اسال ایکس آمد وایشان گفتند این یکی ازخودروهای شماست بعدا این خودرورافروختند وپول آن رادر دوچک پرداخت کردن درچک دوم نوشته شده بود الباقی تسویه حساب ایران خودرو دوباره رفتم گفتم برای خودروی دیگر چکار میکنید ایشان بهانه درآوردن ومن چون مدرکی برای خودروی دوم نداشتم رفتم نمایندگی دفتر رفروش باهمان خانمی که ثبت نام کرده بودند گفتگو کردم وبرای اثبات حق خودم مکالمه دوطرف یعنی صحبتهای خودم وایشان را ضبط نمودم که درآنجا اقرار میکند که باید یک خودروی 405 دیگه به من داده شود آیا بنده میتوانم برای اثبات حق خودم دردادگاه ازآن استفاده نمایم وآیا ایشان پولی که ازمن گرفتندوبه حساب شخصی خودشان ریختند ومدارک همه را به صورت دست نویس با مهر نمایندگی به من دادند جرم نیست لطفامن راراهنمایی کنید باتشکر
با سلام بنده ناظر یک ساختمان هستم
مالک با بنده تماس گرفته و به من گفت که چقدر پول میگیرید بنده بتن دستی بریزم و بنده به ایشان گفتم شما مجاز به ریختن بتن دستی نیستید و ایشان با اصرار به بنده گفتن میخواهند بتن دستی بگیرند وبنده به ایشان گفتم انقدر میگیرم تا ایشان را منصرف کنم.حالا ایشان صدای بنده را ضبط کرده بودند و به بنده نگفتن و الان قسمتهایی که بنده گفتم من پول نمیگیرم را حذف کرده اند و بنده را تهدید میکنن که مکالمه را پخش میکنم و در شهر آبرویت را میبرم.بنده باید چکار کنم طبق قانون
سلام
حکم افراد زیر 18سال که صدا ضبط کردن چیه؟
سلام و وقت بخیر
در یک جلسه خانوادگی و با حضور بزرگان خانواده (حدودا 10 نفر) در مورد یک مسئله بحث شده و سعی شد موضوع در همان جلسه حل شود. پس از محرز شدن عدم حقانیت شاکی در این جلسه، او و چند نفر از اعضای حاضر در جلسه بعد از مدتی حرف های خود در همان جلسه را انکار کرده و در دادگاه شکایتی ثبت کردند. صدای ضبط شده از کل جلسه موجود است. آیا میتوان از آن به عنوان مدرک در دادگاه استفاده کرد؟ با این توضیح که هیچکس از وجود این فایل آگاهی ندارد.
میتوانم صدای پیک موتوری ای که حق توهین نداشته و به شدت به من توهین کرده را ضبط و برای عذر خواهی فرد و جبران خسارت من به دلیل دیر رساندن محصول آن را به دادگاه یا رئیس فرد نشان بدهم که نتوانند انکار کنند؟
با سلام من تعدادی دام زنده که در نزد دوستم در دامداری انها به امانت گزاشته بودم بدون اطلاع من آن را فروخته اند و حالا پیامک که نشان میدهد من در آنجا دام زنده داشته ام،و صدای ضبط شده و شاهد دارم ایا به نتیجه میرسم و تماس ضبط شده برای من مشکل یاز نیست ممنون
حکم ضبط صدای همسر چیه؟
اثبات فحاشی با ضبط صدا آیا امکان پذیر هست؟
میتوان منکر صدای ضبط شده ؟
بله صدا کلا مدرک نیست و از ادلات حساب نمیشه فقط امارس و بس اگه مدارکی مانند نظر کارشناسی داشتین صدا هیچیه
سلام
در آپارتمان ما یکی از همسایه ها پارکینگ ندارد که شکایت کردم و در دادگاه تعهد داد که دیگر پارک نکند اما مجددا پارک میکند ووقتی من به 110زنگ زدم و گزارش دادم در حضور یکی از همسایه ها به من فحاشی کرد و من هم صدای ضبط شده اش را دارم و در اول مکالمه بهش گفتم که دارم صدای شما را ضبط میکنم
حالا از این صدا در دادگاه میشود استفاده کرد ممنون
سلامایاضبطصدادرحیندعوابدوناینکهطرف متوجهبشهطرفمقابلضبطکنهودرانفحاشیباشهچه.حکمیدارهایاقاضیمیتواندبررویانرایبدهد
تو این دوره زمونه میشه راحت صدا رو دستکاری کرد حتی تدوین و جاگذاری و تقلید صدا بماند دیپ فیکا و…در کل صوت و تصویر به هیچ عنوان ادله نیست قاضیم که فقط با این رای بده بیسوادی بیش نیست هر قاضی داد علیهش شکایت کنید اگه مدارکی مانند نظرکارشناسی یا گواهان داشتین و….
شما فکر کنید نظر کارشناسی که جزوی ادلس کجا بعد یه فایل صوتی این فایل صوتی کلا ضبط صدا تصویر و ادیت و کراپ بیشتر بین کلاهبرداران رایجه بخصوص تو تصاحب زمین و ملک یا ماشین که خودسرانه با بدست اوردن یه حسابی به طرف بزنن (مثلا من با واسطه بیام کدملیو شما پیدا بعد با همون کدملی حساب بانکیتونم در بیارم طرف کارمند باشه دیگه راحتتر ) بعد تنظیم قولنامه با یه بنگاهی
البته میشه با ادعا جعل ثابت کرد ولی کلی وقت ادم گرفته میشه در کل من قاضی همچین پرونده هایی باشم به هیچ عنوان فایل صوتیو سندیت قرار نمیدم خودم قاضیم و هر قاضیم ببینم فقط به واسطه فایل صوتی رای بده بش میگم بیسواد خیلیا به علت فن بیان قوی بلدن طوری از ادم حرف بکشن که طرف همون گفته هارو بگه بارها تو پرونده ها ملکی دیدم این حرکتارو یا توهینا و…طرف میاد تحریک میکنه توهین شما بگین بعد قسمتا خودشو حذف میگردونه تو دادگاه
خیلی مراقب خودتون باشید
بماند به یادگار شاید بدرد کسی بخوره.
سلام ،آیا صدای ضبط شده مکالمات ،فردی حرفی زده باشد،بعد حرفش را میان اطرافیان تغییر دهد ،صدای ضبط شده او در دادگاه سند محسوب میشود؟
سلام من با تلفن داشتم با ی شخصی صحبت میکردم ک ایشون بنده رو ب فحش کشیدن و من هم صداشون رو ضبط نکردم چجوری میتونم پیگیری کنم
سلام خواهشا راهنماییم کنید
من با یکی از آقا زاده های شهرمون دعوا کردم و منو با قمه مورد ضرب وشتم قرار داد ک نصف صورتم سرم کمرم آسیب جدی دیده بعداز چندوقت خودش منو پیدا کرد و دنبال رضایت بود و تو تماس تلفنی چندین بار گفت که منو تمام فیلم های دوربین بین راهی و راهنمایی رانندگی رو پاک کردم و تهدید کرد ک شکایت کنم دستم به هیجا بند نیس آیا این تماس تلفنی ک شماره طرف افتاده تو گوشیم و بخاطر مبلغ دیه و خسارت و حتی دعوا ک کردیم کلی بحث و حرف زدیم و حتی پیام هایی ک به من داده آیا میتونم ازین مدارک برای محکوم کردن استفاده کنم ؟لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام وقت بخیر شماره ای هست که بشه ازتون مشاوره تلفنی گرفت در ارتباط با مسأله ضبط صدا
سلام اگه تو مکالمه تلفنی به یکی فحش بدیم و اون صدامونو ضبط کنه میتونه شکایت کنه؟
خود اون شخصم مارو تهدید به پخش عکس کرده ولی مدرکی نداریم
باسلام من امروز با فردی تلفنی بحثم شد و ناسزا به آن گفتم و او صدای منو ظبط کرده آیا میتونه علیه من کاری کنه پیش قاضی یا خیر
زحمت کشیدین برای قانون واقعا… خب برای اثبات جرم یک فرد مثلا یک کارمند باید چکار کنیم؟؟؟ بریم قبلش با وکیل بیایم ؟؟؟ طرف نه میاد بگه اجازه میدم صدامو ضبط کنی ! نه میاد برگه ای رو با مهر و امضای خودش تایید میکنه. خب چجوری باید مواردی رو که خلاف قانون هست رو پیگیری به اجرا بذاریم؟؟؟ پس عملا هیچ راهی برای اثبات توی این شرایط نداریم. واقعا خسته نباشید میگم
سلام ببخشید من یه شخصی خیلی مزاحم خودم و همسرم میشد ازش شکایت کردیم شماره بی صاحب بود بعد همون شماره رو تو گوشی اشنامون پیدا کردیم که باهاش در ارتباط بوده خودش هم تو دعوا گفت که کار من بوده میخواستم زندگیتونو نابود کنم منم بدون اطلاعش صداشو ضبط کردم البته وقتی این حرفو زد سه شاهد زن داشتم ایا بااین ها میتونم ازش شکایت کنم و محکوممیشه و حکمش چیه
چنانچه صدای ضبط شده چه در مکالمه تلفنی و غیر آن، متضمن اقرار شخص علیه خودش باشد (مثلا فرد بگوید من به تو دو میلیون تومان بدهکارم) و فرد مقابل از ضبط شدن صدای خود مطلع نباشد، اقرار قانونی محسوب نمی گردد و از درجه اعتبار ساقط است.
این خیلی مسخره بود! وقتی داره اعتراف میکنه دیگه دونستن یا ندونستن اینکه داره صداش ضبط میشه چه فرقی میکنه؟
سلام من یک مکالمه تلفنی داشتم که طرفم صراحتا توهین نموده و تهدید مینماید و افترا میبندد مکالمه بصورت خودکار توی گوشی ظبت میشه ضمن اینکه گوشی روی آیفون بوده و شاهد دارم آیا شکایت به نتیجه میرسه؟ اگر شاهد در دادگاه حضور نیابد چی؟